pondělí 20. října 2014

Sprchový gel Alverde/ Гель для душа Alverde

Mám rada kosmetiky Alverde. Je levná a dost kvalitní. I kdybych jejich pleťové krémy rozhodně nikomu starší 25 let opravdu nedoporučila, hodně výrobků za pozornost stojí.
Pleťové krémy které jsou tak levné prostě podle mě nemají účinek, který bych potřebovala pleť. Když je vám 20, tak celkem jedno který krém používáte protože vaše pokožka je mladá i rychle se regeneruje. Ale v boji proti prvním příznakům stárnutí určitě neobstojí.
Proto snažím se kupovat od Alverde jen mýdla, gely pro sprchu a třeba máslo na tělo. Také miluju jejich balzámy na vlasy.
Tento sprchový gel stojí 57 korun v DM a je vybornej. Pleť je po něm měkká a příjemná. Má hezkou vůně a pění se skvěle. Chci také označit, že toto je první generace gelu od této značky, které se ji podařili. Dříve to byli hrozné sprchové gely.
Používám už 2. balení a ve skříní mě stojí další tři. Rozhodně vášnivě doporučují.
------------------------
Люблю косметику Alverde. Она дешевая и в целом очень качественная. И пусть их кремы для лица я бы вряд ли посоветовала кому-то старше 25 лет, многие их продукты очень достойны.
Что касается кремов, то на мой взгляд, они не оказывают ровным счетом никакого эффекта. Конечно, когда вам 20 и достаточно просто немного питать кожу, то и такой недорогой марки будет достаточно, но бороться с первыми признаками старения я этой фирме точно не доверила бы. 
Я охотно покупаю многие их продукты: эмульсии для умывания, мыла, бальзамы для волос…
В последнее время я безумно полюбила и из гель для душа. Он нежный, мягкий, отлично пениться и имеет невероятный запах. Я открыла уже вторую бутылочку, и 3 следующие дожидаются своего часа в шкафу. Искренне рекомендую! 

Alverde никогда не умел делать эти гели. Они были жесткие, неэкономные и вообще не пенились. Работа над ошибками проведена. Отличный качественный продукт. 

Žádné komentáře:

Okomentovat