středa 22. října 2014

Konečně Lush/ Наконец-то Lush



 Víš, že jsem si vždycky chtěla koupit něco od Lush. Očuchávala jsem jejich obchod snad 5 let nebo tak. Nevím jaké myšlenky obvykle zvytezeli – mlsat jejich produkty nebo používat jako kosmetiku, ale konečně jsem si koupila 3 produkty. A řeknu tobě že jsou skvěle. Teda medvídek pro mě osobně zůstal spornou otázkou ale jen kvůli tomu že je máslový. Nějak jsem si to neuvědomila když jej kopuvala. Já na máslové koupele moc nejsem. Ale perfektně mi vylepšil pokožku tak že asi nemám právo říct něco špatného.
To čisticí mlíko je přímo vynikající. Aši jsem nikdy neměla lepší. Hezké voní, je jemňoučké a má skvelej účinek.
To zelené blátíčko je čisticí roláda na tělo a obličej. Zatím jsem ji skusila jen na pokožce obličeje. Velmi jemný produkt se zajímavou vůni – trochu voní po trávě. Ale příjemné. Lush tyto rolády vyrábí pro různé typy pleti, tak že dávej pozor.

Roztomilá kosmetika a obdivuhodný koncept. Takže srdečně ti doporučují.
–––––––––––––––
Знаешь, я хотела попробовать Lush с тех пор, как увидела в Праге их магазин. 5 лет я его обнюхивала, и наконец купила себе 3 прекрасных продукта. В первые секунды я колебалась - слопать их или все же использовать в косметических целях, но переборола себя:)
Изумительное продукты, их хотя с медведиком я немного пролетела - не люблю масляные бомбочки для ванн - он мне так прекрасно увлажнил и улучшил кожу, что жаловаться не приходится. 
Молочко для очистки лица - лучшее в моей жизни. Роскошной продукт. Прекрасная консистенция, притягательный аромат, отличный эффект.
Зеленое болотистое месиво - это пилинг для лица и тела. Пока опробовала лишь на первом. Скраб нежнейший. Искренне тебе советую! Обрати внимание, что Lush выпускает несколько пиленого и все они для разных типов кожи - не навреди своему лицу, выбирай внимательно. 
Прекрасная марка, интересные продукты, вызывающая восхищение концепция. 

Žádné komentáře:

Okomentovat